in

Moraće da isplati još jednu odštetu

Moraće da isplati još jednu odštetu

Poznati pevač izgubio je parnični prvostepeni postupak i dužan je da isplati 50.000 evra Azi Hamzić.

Bivša ljubavnica Halida Muslimovića, Sonja Bašić optužila je pevača da joj nikada nije vratio ozbiljnu svotu novca koju mu je prethodno pozajmila.

Sonja Bašić i Halid Muslimović

Okružni sud u Prijedoru odbio je žalbu Halida Muslimovića i potvrdio prvostepenu presudu, odnosno da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra.

U jeku njihove prepirke pojavila se i Aza Hamzić i istakla da Halid manipuliše ženama, kao i da su mu ona i njen suprug prijateljski pomogli, ali da im on nije vratio dug od oko 50.000 evra.

Hamzići su odlučili da se obrate nadležnim organima, a sud je doneo odluku da je Halid dužan da im plati 47.500 evra.

Foto: Privatna arhiva

U obrazloženju stoji da je novac pozajmljivao zarad otplate stanarine, kupovine garderobe, putovanja, popravku automobila, kao i plaćanja advokatskih usluga.

Podsetimo, Aza je poručila da će tražiti od suda da Halidov hotel u Prijedoru bude prodat na licitaciji, ukoliko joj se ne vrati novac.

“Odustati neću sigurno. On je taj hotel prebacio na ime ćerke Lejle, a moj advokat će tražiti osporavanje prenosa imovine, što je moguće po zakonu. On je hotel preveo na ćerku jer je znao da se može desiti da mu sud oduzme imovinu jer duguje mnogima pare“, navela je.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica