in

Mnogi sumnjaju da uopšte postoji, ISPLIVALA FOTKA! (FOTO)

Mnogi su čak iznosili i sumnje da suprug Doli Parton zaista i postoji, kada slavnoj pevačici uspeva da ga već decenijama krije od javnosti. Legenda kantri muzike, Doli Parton (74) koja nosi nadimak silikonska diva, u braku je sa biznismenom Karlom Tomasom Dinom (78) 55 godina. Međutim, za sve te godine, Karl je samo jednom video njen nastup uživo, a razlog je taj što se strogo kloni javnosti, toliko da retko ko uopšte zna kako izgleda.

Ipak, Doli je ovih dana pokazala muža na svom Instagramu. U pitanju je namerno loš fotošop, a Doli je iskoristila činjenicu da je njen muž obavijen velom misterije da slikom ispromoviše nove majice koje je pustila u prodaju.

Doli je o svom braku progovorila prošle godine u podkastu “Table Manners” Džesi Ver, a tom prilikom je rekla sledeće:

– Suprug i ja smo zajedno 57 godina, od čega smo u braku 54 godine. Meni je muka od njega, a verujem i njemu od mene – našalila se slavna pevačica, dodavši i da se Karl izuzetno retko pojavljuje s njom na događajima jer želi da zadrži privatnost.

foto: Profimedia

– Karl i ja smo razgovarali o deci kada smo se tek venčali, pitali se kako bi izgledali, smišljali imena za njih. Vremenom smo shvatili da nam nije suđeno da imamo decu i na neki način nam je drago zbog toga, iako verujem da bih bila odlična majka. Međutim, verujem i da bih se odrekla karijere zbog dece jer bih se osećala krivom da njih ostavljam kod kuće a da ja idem na turneje. Verovatno nikad ne bih bila ovakva zvezda – rekla je Doli, koja redovno učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama, a njeno bogatstvo procenjuje se danas na 600 miliona dolara.

Doli je inače patila i od endometrioze, hronične ginekološke bolesti koja u nekim slučajevima dovodi do neplodnosti. Usled lečenja je Doli morala na delimičnu histerektomiju, a u podkastu kaže da je zbog toga prošla kroz razdoblje teške depresije.

Doli Parton
foto: Profimedia

(Espreso)