in

MINA KOSTIĆ ANIMIR DAMA?! Njen kolega rešio da OTKRIJE nešto što NIKO NIJE ZNAO!

Mina, Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Mina Kostić i Acko Nezirović gostovali su u jednom emisiji u kojoj je pevač otkrio jednu anegdotu sa slavlja na kojem su zajedno radili, a na kojem je pevačica odbrusila jednom od gostiju koji je pokušao da je zagrli.

– Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedna je krenuo Minu da zagrli, ona kaže:” Stop, ne može da me grli niko”, mala žena, ali veliki temperament – prisetio se pevač, a ona se nadovezala kako se ne seća tog konkretnog momenta, ali da ima stav kada su prilasci u pitanju.

– Od samog početka kada sam pevala niko nije smeo da mi priđe i gurne novac. Ja nisam animir dama, ljudi ja pevam, niko te ne tera da mi daš novac, ali budi pristojan. Svoj posao jako volim i radim pošteno. Pre sam se nervirala, ali dosta sam radila na tome kada sam zavolela sebe i duhovno se obogatila to je osetno. Ne očekujem ništa ni od koga – objasnila je Mina.

Mina Kostić
foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Mina je pre nekoliko dana gostovala u drugoj Grandovoj emisiji kada je iznerviralo pitanje voditeljka oko njene ćerke i simpatija.

– Mislim da je sa u tim godinama mnogo rano za dečka. Ja tako vaspitavam svoje dete, ona treba što duže da uživa u svom detinjstvu i bude dete i sačuva to u sebi – jasna je bila pevačica.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)