in

Megan Markl priznala kojih navika ne može da se reši

Megan Markl priznala kojih navika ne može da se reši

Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl je i te kako okrenula novi list u životu pošto je pincu Hariju izgovorila sudbonosno „da”. Međutim, malo ko se seća da je proslavljena glumica i pre braka imala ogromnu želju za promenama, ali da joj to nikako nije polazilo za rukom.

Svojevremeno, otkrila je javnosti u okviru svog bloga „The Tig” da je uvek uživala smišljajući odluke za predstojeću godinu, čim bi osvanula nova. Ipak, uspeh nije baš doživela, u pojedinim slučajevima – zbog alkohola.

Za neke svoje navike je znala da „ne priliče jednoj dami” i strašno je želela da ih iskoreni, ali nikako to nije mogla da „istera do kraja”, priznala je 2016. godine, prenose strani mediji. Uzimajući u obzir da su trenutno mnogi oni koji se bave svojim odlukama za 2023, evo liste onih o kojima je Megan nekada sanjala.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

– Maraton, eto, to se nije desilo – počela je tada tek buduća vojvotkinja od Saseksa, koju želja da trči nikako nije napuštala.

– Imam običaj da psujem, posebno posle dugog, radnog dana ili nekoliko pića. Francuski nisam još naučila, a učila sam ga u srednjoj školi. Španski me je omeo u tome, više sam prilike imala da govorim taj jezik… – nabrajala je bila Marklova, s namerom da propušteno nekako nadoknadi u, tada, novoj godini koja je tek bila pred njom.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

– Grickam nokte, kad sam pod stresom, na primer… To tek nije damski – dodala je, pa nastavila u potpuno trećem smeru:

– U stvari, ne bih donosila nikakve posebne odluke ovoga puta. Volela bih da u ovoj godini budem opuštenija. Da se smejem, uživam, da volim sebe onakvu kakva sam još više. Zato, na neki način, odlučujem da ostavim malo mesta za magiju. Neka planiram, ali da se ne potresam ukoliko ne ide sve putem koji sam ja zamislila. Postavljaću sebi ciljeve, ali oni neće biti „urezani u kamenu” – pisala je ona.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/24sedam)