in

Maša Kuprešanin otkriva šta će takmičarima “Najvećeg gubitnika” najteže pasti

Maša Kuprešanin otkriva šta će takmičarima “Najvećeg gubitnika” najteže pasti

Maša Kuprešanin vodiće tim ljudi u šou programu “Najveći gubitnik” koji od 2. januara kreće da se emituje na televiziji Nova S.

Voditeljka ovog programa biće glumica Hristina Popović, a treneri dobro poznata lica iz poslednje sezone „Survivora“ – Maša Kuprešanin i Stefan Nevistić.

Maša se već godinama bavi fitnesom, ali ovakvu vrstu izazova još nije imala.

„Iako sam nekoliko godina provela u profesiji trenera verujem da će ovo biti jedan od glavnih izazova jer ću ovog puta raditi sa ljudima koji imaju veće zdravstvene probleme. Ovo nosi sa sobom veliku odgovornost, ali se istovremeno radujem“, rekla je Maša.

„Najviše volim da vodim ljubavlju i podrškom, iako umem da budem stroga i da zahtevam dosta verujem da svako ima drugačiji pristup koji mu je potreban. Vrlo često moj pristup nije vika i dreka, već podrška i verovanje da je taj neko došao tu da uradi nešto za sebe, a ne za mene“, dodala je ona.

Maša je ocenila da će takmičarima najteže pasti međuljudski odnosi.

„Pored izazovnih trenera i totalne promene u ishrani verujem da će takmičarima najteže pasti međuljudski odnosi i život sa ljudima koje do sada nisu ni upoznali. Biće u jednoj kući odakle ne mogu da izađu, niti se okrenu svojim bližnjima“, kazala je Kuprešanin.

Da li Maša smatra da je bitnija zdrava ishrana ili trening, kao i koje su njene omiljene vežbe pogledajte u videu iznad teksta.

Najzanimljivije detalje šou-programa pratite na zvaničnom profilu „Najveći gubitnik“ na Fejsbuku i Instagramu.

Televizija Nova S se u Srbiji može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

BONUS VIDEO: Najveći gubitnik Profili – Drugi deo