in

MARINA VISKOVIĆ PRVI PUT O RASKIDU KOJI JE SRBIJU IZNENADIO: Razišli se nakon 10 godina – DEŠAVALO SE SVAŠTA!

Pevačica progovorila nakon godinu dana.
Kada je Marina Viković nakon skoro 10 godina ljubavi za koju su svi verovali da će se krunisati brakom raskinula sa Mirkom Vukovićem svi su ostali iznenađeni.

Marina je sada godinu dana kasnije u priznala je da je iz prethodnog odnosa izašla sa mnogim emotivnim povredama i da joj je sada najveća uteha njen pas Atila, od kojeg se ne odvaja, kao i da se u vezi dešavalo svašta.

Osim toga, Viskovićeva je nedavno objavila pesmu “Bulevari”, u kojoj se, kako kaže, delimično pronalazi.

“‘Bulevare’ sam snimila pre nego što je počeo ceo cirkus oko korone. Svi smo mislili da će se sve ovo završiti mnogo pre i da će sve biti kako treba. Za sada je cela ova situacija postala dosadna, mislim da smo sad već svi otišli sa živcima i da nas ova neizvesnost ubija. A ako mene pitate da li bih imala sada novca za još jednu pesmu i spot, ne bih! Ne bih se usudila za tako nešto. Tačno je da je pesma malo mistična i da ima te depresivne momente. A to što spominjem trn i krv, pa to je zato što povređujemo jedni druge”, ispričala je Marina i otkrila da li je ona u prethodnoj vezi često povređivana.

“Pa naravno! Dešavalo se svašta”, priznala je pevačica i otkrila da još uvek nije pronašla novu ljubav.

“Moj muškarac je moj pas Atila, koji je moja jedina i bezuslovna ljubav. Njemu se poveravam i znam da bi me jedino izdao zbog hrane”, rekla je Marina i objasnila da se ne poverava nikome.

“Kod mene je sve transparentno jer sam veoma otvorena za razne stvari. Ništa ne krijem, o svemu otvoreno pričam sa svojim prijateljima”, poručila je Marina i dodala da joj veoma nedostaje druženje sa publikom.

Izvor: PressSerbia/Alo

Comments

comments