in

Mariju Mikić napali jer nastupa u drugom stanju, ona im odgovorila

Mariju Mikić napali jer nastupa u drugom stanju, ona im odgovorila

Osvrnula se i na prozivke Rijane i njenog nastupa.

Pevačica Rijana sinoć je održala spektakularan nastup na Superboulu.

Ona je tom prilikom otkrila i da je ponovo u drugom stanju, a pojedinci su njen nastup iskritikovali jer im se nije dopalo to što je pevačica koreografije izvodila na velikoj visini iako je u drugom stanju.

Rijana Foto:EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Tako su joj ostavljali komentare da je „neodgovorna majka“ i da je „ugrozila život svog nerođenog deteta“, a sada se ovim povodom oglasila pevačica Marija Mikić koja se suočavala sa sličnim komentarima.

„Prvi i poslednji put da napišem… Posle svakakavih nekih komentara koji su mi bili upućeni, naravno pored svih lepih i hvala vam na tome… Sama činjenica – osuđivati ženu, mnogo govori o nekim ljudima. Ali, to je njihovo, nije naše. To zapamtite. I trudnoća nije bolest. Trudnoća je nešto najlepše na svetu. Pričam ukoliko je sve kako treba i ako su mama i beba većinu vremena dobro“, počela je Marija na Instagramu.

Marija Mikić Foto: Instagram/wwwmarijamikiccom

„Svim ženama koje se bore da održe trudnoću treba skinuti kapu i pokloniti se. I pevaću dokle je meni lepo i dokle meni prija, jer žena može sve. Samo srećna mama je dobra mama. Početak i kraj. Riri“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Marija Mikić otkrila da političari kod nje kupuju čarape za predsednika_NM