in

Manekenka pokazala UMEĆE, a ljudi oko nje kao HIPNOTISANI!

Manekenka, Foto: Profimedia

Izabel Gular snimljena je na plaži u Rio de Žaneiru gde se zanosno izvijala pod tušem u minijaturnom bikiniju s tangama.

Brazilski supermodel Izabel Gular (37) odlazak na plažu pretvorila je u šou za sve okupljene ljude, ali i paparace, koji s razlogom idu njenim stopama.

Bivši Viktorijin anđeo, koja slovi i kao jedna od najlepših žena na svetu, snimljena je kako se tušira ​​u minijaturnom bikiniju sa tangama, dok se zanosno previja, kao da je na modnom snimanju.

Sve oči na plaži bile su uprte samo u nju, što njoj, čini se, uopšte nije zasmetalo i nastavila je uživati u tipičnim letnim radostima.

Gular je, inače, rođena Brazilka i odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje i što se ne može družiti sa porodicom. Iako je ostvarila uspešnu karijeru, Izabel nije imala lagano detinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismevali u školi.

Da krene u manekenske vode predložila joj je njena frizerka, kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odnijela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

Nosila je revije prestižnih brendova poput Givenchyja, Oscara de la Rente, Chanela, Ralpha Laurena, Dolce and Gabbane i Stelle McCartney. Goulart je krasila i brojne naslovnice svetskih časopisa, a godinama je bila Viktorijin anđeo. Brojni časopisi proglasili su je jednom od najlepših žena na svetu.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)