in

MALO KO ZNA! PRE NEGO ŠTO JE ZAPROSIO VATRENU BUGARKU, ALEKSANDAR JE BIO SA SRPSKOM PEVAČICOM: Sve se preokrenulo!

Aleksandar Atanasijević, korektor našeg odbojkaškog nacionalnog tima, zaprosio je svoju dugogodišnju devojku, takođe odbojkašicu Elisu Vasilevu, kapitena reprezentacije Bugarske.

I to onako, šmekerski. Bata je, kako ga zovu njegovi saigrači, Elisi poklonio katanac na kojem je pisalo: „Da li hoćeš da se udaš za mene?” Atanasijević je podelio fotografije sa veridbe na Instagramu, a u opisu istih je napisao: “Najvažniji trofej u mom životu… Rekla je da. Elisa volim te!”.

A prelepa Bugarka, više od 15 godina trenira odbojku. Ona je 13. maja napunila 31 godinu, visoka je 194 cm i iza sebe ima brojne trofeje i nagrade iz skoro svih evoropskih i svetskih takmičenja.

Njih dvoje su trenutno u Italiji gde Aleksandar igra za Peruđu, a Elica za Skandići.

Upoznali su se pre tri godine, a kada je video, Aleksandar je na sve moguće načine pokušavao da dođe do njenog broja telefona.

Inače, retko ko zna da je pre ljubavi sa lepom Bugarkom Aleksandar bio u vezi sa pevačicom Sarom Jovanović poznatijom kao Sara Jo.

foto: Instagram

Međutim, tada ni Sara ni Aleksandar nisu želeli da previše govore o privatnom životu. Ipak, fotografije su rado delili sa pratiocima koji su često komentarisali da su najlepši par.

(Espreso)