in

Malo ko zna da je ranije voleo pevačicu FOTO

Malo ko zna da je ranije voleo pevačicu FOTO

Priča se da njegovi roditelji nisu bili zadovoljni tim njegovim izborom.

Goran Bogdan važi za jednog od najboljih i najtraženijih glumaca na našim prostorima, a uz to je i veliki zavodnik, te je osvojio srca mnogih žena.

Ipak, kao što je poznato, on je već godinama u ljubavi sa koleginicom Jovanom Stojiljković. Ljubav među njima se rodila kada su zajedno snimali seriju „Senke nad Balkanom“, a svoju intimu se trude da drže daleko od očiju javnosti, te ih ne viđamo često zajedno, niti vole puno da pričaju o svojoj vezi.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Goran svojevremeno voleo pevačicu grupe „E.T.“ Lanu Klingor Mihić.

Prema pisanju domaćih medija, njegovi roditelji nisu bili najsrećniji zbog ove veze, a Lana je jednom prilikom istakla da to nije bio razlog prekida njihove šestomesečne romanse.

„Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama“, rekla je Lana svojevremeno, prenosi „Blic“.

BONUS VIDEO: Goran Bogdan na tribini u Podgorici