in

Maja i Dragan Bjelogrlić glumili su ljubavni par, a onda su stvarno to postali

Maja i Dragan Bjelogrlić glumili su ljubavni par, a onda su stvarno to postali

Ovako je počela ljubavna priča koja traje skoro tri decenije.

Dragan i Maja Bjelogrlić zajedno su skoro tri decenije i uprkos tome što nikada javnosti nisu odškrinuli vrata porodičnog doma, njihova ljubavna priča započela je pred očima miliona.

Mladi i perspektivni glumac i studentkinja engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih, na snimanju jedne reklame za nameštaj. Iako je u prvom planu trebalo da bude nameštaj, svi su pričali o strasnim scenama glavnih aktera.

Dok su oni pred kamerama razmenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla čuvena španska pesma Un Ano de Amor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bilo je više nego očigledno da između dvoje mladih ljudi postoji nešto više od poslovnog odnosa.

„Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je bila potrebna partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali“, rekao je Bjelogrlić.

Dragan Bjelogrlić i Maja Foto:E-Stock

Njihova romansa sa seta preselila se u realnost, a ubrzo zatim Maja i Dragan Bjelogrlić otpočeli su brak koji i danas traje, a u kom su dobili dvoje dece – Miu i Alekseja.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi