in

Maja Berović POSLE POROĐAJA OBUKLA KOSTIM ZA NAJHRABRIJE! Sve puca, pokazala grudi, a i mnogo više od toga, pljušte komentari! (FOTO)

Pevačica Maja Berović (34) napravila je kraću pauzu u karijeri iz krajnje opravdanih razloga. Ona je krajem februara na svet donela sina Lava, a ponosni otac je njen suprug Alen Dragosav.

Gradila sam karijeru i da sam se posvetila majčinstvu ranije ne bih mogla da napravim to što sam napravila. Generalno sam ostvarila sve što sam htela u životu. Pre nekoliko dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat – rekla je ranije Maja za medije. 

Pevačica je dobro podnela trudnoću, a koliko se lepo osećala potvrdila je i u emisiji “Amidži šou” na TV Pink.

Sve je isto, samo se malo više čuvam. Sad ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je u redu. Malopre mi šminker kaže: ”Mislio sam da ćeš biti nervozna”, a meni je hormon sreće na maksimalnom nivou – pohvalila se pevačica.

Berovićeva se svega nekoliko meseci po rođenju sina vratila nastupima, a mnogi su prokomentarisali kako je veoma brzo dovela liniju u pređašnju formu. Ovih dana ona već nastupa u Nemačkoj, a fotografijama od juče obradovala je mnoge od čak milion fanova koliko ih ima na Instagramu.

Večeras grmimo ponovo – napisla je Maja uz fotografije sa nastupa.

Stajling za koji se odlučila svega 7 meseci posle porođaja je takav da bi se za njega opredelile samo najhrabrije. U pitanju je jednodelni kombinezon koji više otkriva nego što pokriva. U najkraćim crtama izgleda kao steznik, ali u slučaju bilo kog viška kilograma teško da biste u njemu bilo šta sakrili. Srećom pa Maja tih problema nema. Kombinezon je u crnoj, krem i boji kože, a otrkiva deo grudi, leđa, kao i veći deo nogu i kukova zgodne pevačice. Međutim, u jednom momentu kada je Maja pozirala raširenih nogu vidi se da je kombinezon krajnje oskudan i u delu pubične kosti. 

Objava na Instagramu za nepuna 24h sakupila je oko 20.000 sviđanja, a komentari su se neprestano ređali.

– Grom! –

– Kraljica –

– Neverovatan kostim

– Majo, kada ćemo te videti sa bebicom? Ponosni smo svi na tebe –

– Savršena mama –

Da li se i vama dopada povratak Maje Berović koja je izazovnija nego ikada?

BONUS VIDEO: