in

LUNA I MARKO SPAKOVALI KOFERE, PA SA ĆERKOM OTIŠLI IZ SRBIJE!

Foto: Instagram printscreen

Bivši rijaliti učesnici Marko Miljković i Luna Đogani odlučili su da otputuju sa svojom naslednicom Miom u Dubai.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram printscreen

S obzirom na to da letos nisu mogli da putuju jer je Mia bila jako mala, pa su samo obišli Markov rodni Brus, sada su odlučili da sebi daju oduška i odu na malo dalju destinaciju.

Kako izvor blizak Luni otkriva, ona i Miljković su već neko vreme razmišljali da otputuju u inostranstvo, odnosno na more sa bebom, pa su se najpre konsultovali sa pedijatrom da li je to preporučljivo. Kada su dobili zeleno svetlo, kontaktirali su agenciju i uplatili aranžman i to za Dubai, u drugoj polovini novembra, piše Kurir.

Mia će do tada ući u peti mesec i već je poprilično “lakša za saradnju”, ne budi se toliko često noću, a i generalno je poprilično mirna i dobra beba, kaže sagovornik. Zato roditelji ne sumnjaju da im ovaj put neće predstavljati veliki napor, a velika im je želja da vide kako će devojčica reaovati na more, pesak i plažu.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram printscreen

Olakšavajuća okolnost je što će porodica Miljković odsesti u luksuznom hotelu gde će im sve biti pripremljeno i servirano, pa neće morati da brinu ni o čemu drugom, osim da uživaju u čarima letovališta.

U Dubaiju je sada idealno vreme i temperature se kreću do 30 stepeni, što su odlični uslovi za malu decu, jer nije pretoplo. Inače, osim egzotičnih plaži, u okviru hotelskog kompleksa ima i drugih sadržaja, a Luna i Marko su izričito zahtevali da ima i bazen za mališane i drugih pogodnosti za decu svih uzrasta.

Podsetimo, Đoganijeva i Marko su postali roditelji male Mie sredinom juna, a trenutno rade na renoviranju i opremanju stana na Bežanijskoj kosi. Oni će uskoro sa naslednicom da se presele u veći i komforniji stan, ali nekretninu na Novom Beogradu u kojoj sada žive ne planiraju da prodaju.

Bonus video:

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Kurir)