in

“LICE JOJ JE BILO U PODLIVIMA I KRVAVO, NAPUKLE SU JOJ USNE!” Radnica pumpe o Milici nakon navodnog PREBIJANJA

Milica i NIKOLA, Foto: Printscreen Instagram

Radnica pumpe pozvala je jutros oko 5 sati policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica R. (30) u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen (37) u stanu na Starom gradu, saznaje Telegraf.

Prema informacijama Telegrafa, Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć.

– Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna- kaže izvor za Telegraf blizak slučaju.

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Prema informacijama Telegrafa, nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Nikolu Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je raspisana potraga.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

– Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke- pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

Bonus video:

Voditelji igrali u studiju uz poznati hit Ane Kokić

00:06

Voditelji igrali u studiju uz poznati hit Ane Kokić

(Espreso/Telegraf)