in

LEPOTA SNEŽANE SAVIĆ JE SIMBOL JEDNOG VREMENA, A SADA JE REŠILA DA PROGOVORI O SILIKONIMA!

Snežana Savić, Foto: printscreen

Glumica Snežana Savić prošlog meseca je napunila 69 godina, a i dalje pleni lepotom. Glumica je sada progovorila o izgledu, godinama i mladosti.

– Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača – rekla je ona za Blic.

Snežana Savić
foto: Damir Dervišagić

Ona otkriva da je dobila sjajne kritike za ulogu Jovanke Broz u seriji “Jovanka Broz i tajne službe”.

– Kritika je oduševljena. Narod je oduševljen. Relevantni ljudi su oduševljeni mojom ulogom Jovanke Broz. Ako nije povratna informacija takva, i ako vas ne okarakterišu da ste maestralni i sjajni, šta bih ja onda imala tu bilo šta da dodam? Očekujem posle Jovanke velike uloge i znam da će toga biti. Volela bih da glumim u klasicima. U smislu ozbiljnosti, Jovanka je bila veliki zadatak za mene. Mnogo je studioznije, spremala sam ulogu dugo, tragala za najboljim rešenjem na koji način da iznesem Jovankin lik. Proučavala sam danima i gledala snimke, noćima sam slušala njen glas kako bih upila svaki delić nje – zaključila je Snežana za pomenuti medij.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic)