in

Leposava Jarić se ne pojavljuje u javnosti, tek da vidite kako izgleda!

Svekrva Adriane Lime, Leposava Jarić, majka je ćerke i dvojice sinova, a ono o čemu se najviše u medijima govori kada je ona u pitanju jeste njena lepota.

Majka zlatnog sportiste Marka Jarića u sedmoj deceniji izgleda odlično, a držanje, harizma i ponosit pogled mnogo doprinose celokupnom utisku. Ponos koji se vrlo jasno može videti u očima Leposave Jarić najvećim delom temelji se na uspehu njenih naslednika, za koji su dobrim delom ona i suprug, bivši košarkaš Srećko Jarić zaslužni.

Majka Marka Jarića, Leposava Jarićfoto: Instagram

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Želja joj je da se etablira kao dizajner u Srbiji. Trenutno živi u Americi, gde su joj se i braća skućila, stoga ne čudi što svekrvu Adriane Lime najčešće možemo videti sa koferom u ruci. Budući da joj deca i unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju Leposava gotovo svakoga meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a nije tajna da je princeze starijeg sina naprosto obožavaju. Ništa manje simpatije prema Leposavi ne gaji ni bivša snaja, top model Adriana Lima, koja je svojevremeno čak volela sa svekrvom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale – Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

Mišljenje o majci bivšeg izabranika menekenka nije promenila ni po razvodu od njega. Uvek je lepo dočeka u svom domu, a povremeno sa njom, Markom i ostatkom njihove porodice voli da obeleži i praznike. Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ipak pomirila se sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

(Espreso)