in

LENA KOVAČEVIĆ fotografijom izazvala burne reakcije fanova! Šta vi mislite o ovome? (FOTO)

Pevačica Lena Kovačević (40) oduvek pleni kako svojim glasom, tako i stasom. Na mladolikom izgledu pozavidele bi joj i mnoge mlađe koleginice, a ono što je posebno specifično za tu damu jeste da se ona ne libi da na Instagramu objavi i fotografije bez šminke i filtera. Njoj to jednostavno ne treba.

Lena je tako pozirala juče ujutru, očigledno neposredno nakon ustajanja, ali to se nimalo nije odrazilo na njenu lepotu. Sedela je u crnoj atlet majici i u helankama, dok je teksas košulju vezala oko struka. Duga plava kosa joj je bila puštena, a sanjiv pogled usmeren u stranu. 

Što bi rekli u domaćim serijama DOBRO JUTRO. Jedna u 7:50h, real feel 7:50h – napisala je pevačica.

Fanovi nisu ostali imuni na to Lenino izdanje. 

Prava si u svakom pogledu

Eeeeee nekad su se jele palačinke u to doba

Joj Leno, kako si slatka! –

Prelepa žena

Vi i Nataša Belkvalac veoma ličite

Kovačevićeva se pre nekoliko dana posebno obradovala jesenjem vremenu budući da je ponovo mogla da obuje čizme. Ona je tako ponovo bez šminke pozirala u studiju dok je vežbala za predstojeće koncertne nastupe, a njen osmeh je govorio stotinu jezika. Lena je ponela farmerice, oversajz sako, sportski crni kačket i duge čizme i upitala pratioce da li je u redu da kombinuje različite stilove.

Današnji skromni doprinos “ide li ovo s`tim”? Ide što da ne ide! Spremamo se za koncerte, jedva čekamo da se družimo u čizmama!!!! – napisala je pevačica u opisu fotografija.

– Leno, uvek ste divni

– Meni delujete kao džokej koji se spremio za konjske trke

– Prelepa uvek i u svemu – bili su samo neki od komentara.

A evo kako Lena izgleda kada se baš dotera. 

BONUS VIDEO: