in

LAVICA JE DOČEKALA JOŠ JEDAN ROĐENDAN

NJena mučna borba sa kancerom dojke traje već godinama, ali glumica se ne predaje…

Šenon Doerti, koja je najpoznatija po ulozi Brende iz serije „Beverli Hils“, danas slavi jubilarni 50. rođendan. Kada se uzme u obzir to koliko su protekle godine bile teške i mučne za popularnu glumicu, mora se priznati da je njena borba zaista – lavovska, i da ona nikada nije odustala.

„Šenon Doerti puni 50 godina, a kao da je juče bilo kad smo je gledali „Beverly Hills 90210″. Srećan ti rođendan, Brenda, i drži se“, su samo neki od brojnih komentara na društvenim mrežama danas.

Glumica Šenon Doerti (48), koju publika u Srbiji obožava zbog serija „Beverli Hils“ i „Čari“, priznala je nedavno da joj se rak dojke dijagnostikovan još 2015. godine vratio.

foto: Instagram / Theshando

„Pitanje je dana kad će procureti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde“, rekla je Šenon za strane medije i dodala:

Šenon Doerti, Kurt Isvarijenko
foto: Instagram / Theshando

„Jako mi je teško. Ima dana kad se pitam: „Zašto ja„, a ima i onih kada jednostavno prihvatim bolest. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu.“

Šenon je izjavila pre izvesnog vremena da nikada neće odustati od borbe protiv ove opake bolesti, kao i da istražuje alternativne metode lečenja, koje bi mogle da doprinesu njenom ozdravljenju.