in

KRIS UDARA KIKOVE, KAJLI TVERKUJE! Evo šta se dešava u privatnom avionu Kardašijanovih!

Čuvena porodica Kardašijan pored dugo godina bivstvovanja na sceni rijalitija, ne presaje da šokira javnost detaljima iz života, te se čini da im se iznova i iznova rađaju ideje kako da privuku pažnju. Iako su mnogi upoznati sa njihovim realnim životom i načiom kako funkcionišu, te su upoznali njihove “lude” strane ipak izgleda uvek ima materijala za nešto novo. Majka slavnih ćerki: Kim, Kortni, Klo, Kajli i Kendal- Kris Džener poznata je po tome što se izuzetno dobro drži za svoje godine, gaji mladalački duh i ima odličan odnos sa svojim ćerkama.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, pokazuje da Kris pomera granice i pokazuje svoje umeće u plesu ali i udarcima.Kako je prethodnih dana viđena na Pariskoj nedelji mode, pretpostavlja se da je snimak napravljen na putu ka Americi. U privatnom avionu su bile i Kim i Kajli, a zabave im očigledno nije manjakalo. U prvom snimku Kris pleše ponesena muzikom i izvodi neke vrlo smele pokrete dok je Kim posmatra i smeška se pokrivena ćebetom.

– Martini odrađuje svoje.-

– Majka pokušava da bude poput ćerki.-

– Ima više ritma nego sve njene ćerke.– bili su neki od komentara

 

 

Iako su neki naglasili kako Kris zapravo loše pleše, mnogi su se složili da je slavna mama itekako zabavna i da zna da podigne atmosferu.

Međutim, ona se nije zaustavila tu. Oni koji su bili raspoloženi za druženje od članova porodice našli su način da to i učine. Majku je ohrabrila mlađa Kajli koja je u bademantilu ustala sa svog sedišta i priključila se zabavi. Dok je Kris plesala i dalje u pozadini, Kajli je izašla ispred nje i krenula da tverkuje. 

 

 

Dženerove očigledno ne traže mesto ni vreme kada žele da se zabave i podižu sjajnu atmosferu. To im svuda polazi za rukom. 

 

BONUS VIDEO: