in

KONSTRAKTI SE POTPUNO PROMENIO ŽIVOT: Desilo se nešto čudno!

Konstrakta, Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

Pevačici Ani Đurić Konstrakti život se preokrenuo za 180 stepeni otkako je pobedila na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju.

Dok se sprema za Evrosong, koji će se održati u maju u Torinu, pevačica ima puno obaveza što umnogome utiče na njen privatni život, porodicu i decu.

– Moja deca su dovoljno odrasla da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu – kaže umetnica i otkriva da se oko svega konsultuje sa svojim suprugom.

– Naravno da razgovaram sa suprugom i da razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurnija da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put – kaže Konstrakta koja je inače i predsednica stanara zgrade u kojoj stanuje, a otkriva i da joj komšije pružaju nesebičnu podršku.

– Hvala im na tome, nadam se da će uživati u našem nastupu u maju – raznežila se pobednica.

Konstrakta se dotakla i svog nastupa u Torinu, čiji koncept neće menjati.

– Osnovni koncept nećemo menjati jer se pokazao kao dobar. Sve je pažljivo promišljeno i urađeno onako kako smo želeli. Naravno, nastup ćemo nadograditi i potruditi se da što više pesmu približimo ljudima koji ne razumeju naš jezik. Po reakcijama koje možemo da gledamo svakog dana na internetu, čini mi se da idemo u dobrom pravcu – rekla je Konstrakta.

Podsetimo, Evrovizija će se održati 10., 12. i 14. maja (veliko finale) u Torinu, a Srbija, Konstrakta i pesma “In corpore sano” će nastupiti u drugom polufinalu, 12. maja.

Bonus video:

Zelenski se oglasio video porukom na dodeli Gremi nagrada: Zatražio podršku u pričanju priče o ruskoj invaziji na Ukrajinu

00:36

Zelenski se oglasio video porukom na dodeli Gremi nagrada: Zatražio podršku u pričanju priče o ruskoj invaziji na Ukrajinu

(Espreso)