in

KONAČNO PRAVI RIJALITI – POČINJE “BAR” A PRIJAVE SU U TOKU! 4 razloga da gledate novi šou na Kurir televiziji!

Čini vam se da stalno gledate isto – neke poznate ili nepoznate kako su skupljeni na jednom mestu, zatvoreni u četiri zida ili sa vrlo ograničenim prostorom kretanja, osuđeni jedni na druge, stalno pričaju iste priče, vrte se oko istih stvari, svađaju pa čak i tuku, a za sve to dobijaju nagradu kao da su nešto zapravo i uradili? Rijaliti Bar je potpuno drugačiji, evo i zbog čega!

Učesnici su “zatvoreni”

Stalno ih gledate u tri ista kadra, sede na istom mestu, pričaju s istim ljudima? Nema takvog “dana mrmota” u Baru, učesnici nisu zatvoreni, štaviše.

Osim u baru u kojem rade, oni su i u stanu u kojem zajedno žive, ali i na ulici, jer obavljaju sasvim normalne stvari i žive normalnim životom – samo to gleda cela Srbija! Učesnike Bara moći ćete da sretnete na ulici kako hitaju u nabavku ili završavaju druge važne zadatke da bi njihov bar opstao, i ne samo to, često će “napolju” izvršavati i zadatke i izazove!

foto: Promo

Dođite na piće!

Za razliku od drugih programa u kojima su učesnici na udaljenoj lokaciji, ponekad i u drugoj, dalekoj zemlji, Bar se odvija u srcu Beograda. U kafiću u koji možete da uđete i vi! Svratite na piće, proćaskajte sa učesnicima i osetite kako zaista funkcioniše ne samo jedan popularni bar, već i jedan pravi rijaliti – otvoren za posetioce!

Pobednik rijalitija Bar dobiće nagradu od 30.000 evra, a prijave za učešće su u toku i interesovanje je ogromno! Mislite da imate osobine koje će vas učiniti zvezdom na Kurir televiziji? Prijavite se!

Pratite Bar i na društvenim mrežama – Instagram i Facebok!

(Espreso)