in

Koliko ja mogu da budem bezobrazna, to ne može niko u Srbiji VIDEO

Koliko ja mogu da budem bezobrazna, to ne može niko u Srbiji VIDEO

Nakon šokantne izjave kojom je uvredila Srbe sa Kosova, Jovana Jeremić se ne zaustavlja, a sada je napala i svog gosta u jutarnjem programu.

Naime, jedan od gostiju u studiju bio je aktivista Zlatko Lutovac, koji je osnovao pokret Pobednička Srbija i u emisiji krenuo da priča o tome.

„Samo moram da kažem da po istraživanjima pokret Pobedničke Srbije ima veću podršku od SNS-a. Imamo trenutno najveću podršku u Srbiji“, započeo je on, a voditeljka ga je brže-bolje prekinula.

„Zlatko, ja pričam ovde sada. Ti si došao u emisiju, pozvali smo te da prelistavamo štampu. Dakle, može ovo da bude slobodna država, ali ovo je emisija koju ja uređujem i koju ja vodim i pričaće se ono o čemu ja želim. Tema jutarnjeg programa i pretresa štampe nije tvoj pokret. Moraš da naučiš da kada imamo neku temu, da se te teme i držimo i da se ne igraš sa mojim strpljenjem, jer to koliko ja mogu da budem bezobrazna ne može, veruj mi, niko u ovoj zemlji“, rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila pretećim tonom:

„Pričamo o temama koje su na naslovnim stranama. Zakaži konferenciju pa pričaj šta god hoćeš. Ova emisija nije tvoja lična promocija i tvoj lični termin, to puno košta na Pinku i ovde stavljamo tačku povodom toga. Sve dalje – idemo u haos, a to ti sa mnom ne treba. Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić.“

Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a komentari ispod njega su se samo nizali. Dok su neki uvideli da Jovanin gost više nije bio u studiju nakon prvih reklama, drugi su komentarijsali da je voditeljka bezobrazna, a bilo je i komentara u kojima je Srbija upoređena sa Severnom Korejom.

BONUS VIDEO: 24 minuta: Dream team na Pinku Jovana Jeremić i Bogoljub Karić