in

Kolega je prevario sa prostitutkom, otac njenog deteta se ubio, a sina joj kritikuju zbog izgleda: Buran život Elizabet Harli

Kolega je prevario sa prostitutkom, otac njenog deteta se ubio, a sina joj kritikuju zbog izgleda: Buran život Elizabet Harli

Glumica pleni lepotom i uzdignute glave korača kroz život, uprkos problemima.

Elizabet Harli važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica, te muškarci širom sveta uzdišu za njom.

Elizabeth Hurley Elizabet Harli

Pažnju je često privlačio i njen ljubavni život, naročito veza sa kolegom Hjuom Grantom, kog je upoznala na snimanju filma „Rowing With the Wind“ 1987. godine.

Hju Grant i Elizabet Harli Foto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Ubrzo su uplovili u vezu koja je trajala narednih 13 godina, ali i koju je obeležio veliki skandal.

Naime, nakon osam godina veze sa glumicom, Grant je uhvaćen sa prostitutkom na Sanset Stripu u Los Anđelesu, a tada ga je privela i policija. Fotografije ovog skandala ubrzo su obišle svet, te je Elizabet saznala sve.

„Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to“, rekao je glumac nedugo nakon ovoga, gostujući u emisiji Džeja Lenoa.

Uprkos svemu, Elizabet i on su ostali zajedno, mada se konstantno pričalo da je glumac vara. Njih dvoje su 2000. godine odlučili da raskinu, ali su rekli da za to nije kriva treća osoba, a i danas su u odličnim odnosima i tvrde da se često čuju.

„Ona mi je najbolja prijateljica, nju prvu nazovem kada mi je teško“, rekao je glumac pet godina nakon raskida.

Elizabet je kasnije sa Stivom Bingom dobila sina Demijana, a upravo Grant je bio kum njenom detetu, dok je ona kumovala njegovim ćerkama.

Drama u glumičinom životu odigrala se  2021. godine kada je Bing izvršio samoubistvo, skočivši sa 27. sprata luksuzne zgrade.

Pre toga je uspostavio starateljske fondove za sina Demijana i ćerku Kiru Kerkovijan koju je dobio sa nekadašnjom teniserkom Lisom Bonder.

Pre svoje smrti, Bing je dobio pravnu bitku protiv sopstvenog oca, Pitera Binga, koji je pokušao da Demijanu i Kiri zabrani pristup porodičnom bogatstvu, preneo je „Daily Mail“.

Piter Bing se, međutim, žalio na odluku temeljem toga da su Demijan i Kira deca rođena van braka. Prema izveštaju, Bingovo bogatstvo sada se deli između dece koja pripadaju njegovoj sestri Meri.

Harlijeva, naravno, nije bila srećna takvim ishodom.

„Kad je Stiven oduzeo sebi život, umro je misleći da su njegova deca zbrinuta. Ono što je želeo sada je bezosećajno preokrenuto. Znam da bi Stiven bio uništen“, rekla je Elizabet.

Demijanov udeo bio je procenjen na gotovo 250 miliona dolara.

Inače, glumičin sin je često na meti komentara zbog svog izgleda, te mnogi komntarišu da se „šminka i ponaša“ isto kao majka.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica