in

Ko su vanbračni sinovi koji se bore za pevačevo nasledstvo?

Imovina koju je čuveni muzučar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju.

Naime, Tozovac nije voleo da priča o svom privatnom životu, ali je jednom potvrdio da je otac.

– Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu – rekao je pre devet godina pevač za Kurir.

foto: youtubescreen

Sa starijim sinom Tozovac nije bio u kontaktu dugo, a dobio ga je sa jednom “mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili”. Predrag je drugi sin. On sada ima oko 35 godina, dobio je sa jednom bankarkom.

Međutim, oni su se viđali, ali su im odnosi zahladneli nakon što je Tozovac saznao da njegov naslednik nije diplomirao kao što mu je prethodno rekao.

(Espreso/Kurir)