in

Kemal otkrio sve o NJIHOVOM ODNOSU, a ŠUŠKALO SE SVAŠTA

Kemal, Foto: Dragan Kadić

Folker Kemal Malovčić retko kada u javnosti pokazuje svoju najstariju ćerku Editu.

Naime,Edita Malovčić je poznata i priznata glumica kako u Nemačkoj tako i u Austriji, cenjena među kolegama, a da se ne stidi niti oca niti njegove karijere, potvrda je to, što se na svakoj odjavnoj špici filma ili serije u kojoj glumi njeno ime pojavljuje sa punim prezimenom – Malovčić.

-Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to proprati. Trenutno se priprema za jedan muzičko-plesni šou na jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji, čuveni „Wiener Opernball“. Ja sam sedeo sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje i zdravlje moje ostale dece. Edita je moje prvo dete i ona je moja ćerka, koju ja nezmerno volim, a posebno sam ponosan na njen uspeh. Povukla je tu neku umetničku žicu na mene – ponosno je rekao Kemal Malovčić.

Na pitanje zbog čega neki mediji stalno potenciraju na tome da nisu u dobrim odnosima, Kemal je odgovorio:

– Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku decu pevača i pevačica, ali i samih pojedinih pevača narkomana i alkoholičara, pa onda da pišu o meni i mojoj deci. Edita i ja smo se dogovorili da čim i meni i njoj vreme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovek u godinama, da video zapisom ovekovečimo moju staru pjesmu „Čuvaj draga našu kćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi – zaključio je pevač za „Express tabloid“.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Express tabloid)