in

KATARINA ŽIVKOVIĆ PROZIVALA SILIKONUŠE, A TEK DA VIDITE NJENU TRANSFORMACIJU: Neprepoznatljiva od silnih operacija!

Pevačica Katarina Kaća Živković, poslednjih par godina uložila je dosta truda kako bi svoj fizički izgled dovela do savršenstva. Često se u poslednje vreme nađe na meti komentara da je “izoperisana” i da je promenila lični opis.

Međutim, istina je malo drugačija, jer Kaća je uz estetske korekcije došla do željenog izgleda.

foto: Instagram

Kaća je rešila da pošalje važnu poruku, te je na Instagramu upotrebila filter koji je potpuno izobličio njeno lice. Uz pomoć ovog filtera, ličila je na devojke koje su preterale sa estetskim korekcijama, a zatim je isprozivala silikonske lepotice.

– Ovaj filter nam je ultra zabavan, ali ovo nije smešno, ovo je naša realnost i današnjica. Ovako izgleda većina naših žena, meni se ovo ne sviđa. Ne bih volela nikad ovako da izgledam i smatram da svaka devojka koja bi želela da ima ovakve usne, pre toga bi trebala da se konsultuje sa nekim psihijatrom, doktorom… – rekla je Kaća u video sninku na Instagram storiju.

Katarina Živković
foto: Printscreen

Ono što je mnogo bitnije jeste da mlade devojke shvate i ko im upućuje poruke ovakve sadržine, jer ni osobe koje ih savetuju nisu merodavne i na njihovim licima je primetna razlika u izgledu pre i posle posete plastičnom hirurgu, a kako je Kaća izgledala pre svih intervencija možete pogledati u prilogu ispod:

Katarina Živković
foto: Instagram

(Espreso)