in

Karleuša za novogodišnji stajling izdvojila preko 9.000 evra FOTO

Karleuša za novogodišnji stajling izdvojila preko 9.000 evra FOTO

Ne štedi kada je moda u pitanju.

Pop zvezda Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u novogišnjoj noći u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu, a kako bi publici priredila pravi spektakl, kao što uvek i radi, samo za jedan autfit potrošila je više od 9.000 evra, piše „Telegraf“.

Jelena je tokom večeri promenila dva kostima, no drugi je posebno skrenuo pažnju s obzirom na to da se radi o kostimu koji potpisuje modni brend „Balenciaga“, a za koji je izdvoljila pozamašnu sumu.

Ona se najpre pojavila u providnom, jednodelnom kostimu sa srebrnim šljokicama, koji je otkrivao crni donji veš, dok je na glavi nosila detalj sa perjem koji je asocirao na čuveni brazilski karneval.

Dok je u drugom delu nastupa, JK je raspametila publiku futurističkim metalik stajlingom, i to jednog od njenih omiljenih brendova – „Balenciaga“.

Karleuša nije štedela ma kostimima za novogodišnju noć, pa je tako veći deo svog honorara potrošila na krpice, koje je verovatno obukla samo tu noć.

Kostim sačinjen od pantalona za koje je iskeširala 4.966 evra, bluze za koju je dala 3.263 evra i naočara od 985 evra – dovodi nas do neverovatne računice da je Jelena samo za jedan kostim potrošila 9.214 evra.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu…