in

Karleuša, Borjanova.. Ne zna se da li je VRELIJI Dubai ili ONE!

Snežana Borjan i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

Prethodnih dana smo imali priliku da na Instagramu vidimo kako mnoge poznate ličnosti odmaraju u vrelom Dubaiju. Zgodna tela, luksuzni apartmani i pogledi od milion dolara malo koga su ostavili ravnodušnim.

Poznate dame uglavnom, iskoristile su početak proleća kako bi se odmorile i dobile željenu preplanulu boju, pa uživaju u Dubaiju, a na društvenim mrežama “žare i pale” kadrovima u bikiniju u provokativnim pozama.

Na ovoj egzotičnoj destinaciji proteklih dana uživale su Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom, Snežana Borjan, supruga golmana Crvene Zvezde, Milana Borjana, a trenutno su tamo pobednica Zadrge 3 Iva Grgurić, kao i bivša rijaliti učesnica Ana Korać, dok se pevačica Jana Todorović baškarila u Egiptu, a na Instagramu grme vrelim kadrovima i luksuzom u kom uživaju.

Od minijaturnih bikinija, toplesa, krupnih kadrova guze i grudi, fotografija u skupocenom Lambordžiniju od 250.000 evra, do rajskih pogleda iz hotelske sobe, poznate Srpkinje uživaju za sve pare.

Iako su trenutno u Srbiji, u prethodnom periodu u Dubaiju su se baškarile i Kija Kockar, Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković, Duško Šarić i njegova supruga Nina, Radiša Trajković Đani, Sanja Marinković, Dara Bubamara…

(Espreso)