in

Kako danas izgleda čuvena Kasandra

Kako danas izgleda čuvena Kasandra

Gde je danas poznata glumica koja se proslavila pre 30 godina?

Venecuelanska glumica Koraima Tores proslavila se naslovnom ulogom u telenoveli Kasandra, koja je devedesetih zaludela mnoge u Srbiji.

Danas ona ima 49 godina i izgleda da je vreme prema njoj bilo blagonaklono jer se s godinama vrlo malo promenila. Mnogi kažu da sada izgleda i još bolje nego tada.

Koraima se često na Instagramu hvali svojim isklesanim telom i neverovatnim trbušnjacima, izaziva divljenje i svojim licem bez ijedne bore, a sada je pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

Što se tiče njenog privatnog života, glumica je od 1996. godine u braku s kolumbijskim glumcem Nikolasom Monterom i zajedno imaju sina Manua Nikoa.

Serija koja ju je proslavila snimala se od oktobra 1992. do maja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja sveta, njih čak 128, piše showbuzz.hr.

Priča je pratila romsku devojku Kasandru koja se zaljubi u Luisa Davida koji nestaje bez reči nakon što provedu čarobnu noć zajedno. Na scenu onda stupa njegov zločesti brat blizanac Ignasio, koji se na prevaru oženi Kasandrom kada sazna da je ona nasledila veliko bogatstvo.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi