in

Kad je vidite na fotografijama neće vam biti dobro, evo zašto je Džordžina napravila scenu! (FOTO)

Kad je vidite na fotografijama neće vam biti dobro, evo zašto je Džordžina napravila scenu! (FOTO)

Da su arapske žene poznate po specifičnoj lepoti i gracioznosti nije nepoznata činjenica, ali se u to sada još jednom uverio čitav svet nakon što su društvenim mrežama poput požara počele da se šire fotografije i snimci saudijske novinarke Fatme Fahad.

Reč je o ženi o kojoj ovih dana bruje svi svetski mediji, budući da se ta tamnokosa lepotica našla u društvu portugalske fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, koji je nedavno potpisao ugovor sa saudijskim klubom Al Nasr i sa porodicom se preselio u tu zatvorenu arapsku zemlju. Iako je tokom dočeka na stadionu Marsul Park uz fudbalera stajala njegova supruga Džordžina Rodrigez, on nije mogao da sakrije oduševljenje atraktivnom Fatmom, što je zabeležilo i oštro oko kamere.

Selfi snimak koji je Ronaldo napravio s novinarkom i njenim kolegom Turkijem Al Šadidom obišao je svet, a malo je bilo onih koji u trenu nisu primetili Džordžininu reakciju na Ronaldovo ponašanje. Bila je vidno neraspoložena, a njen pogled govorio je više od hiljadu reči. Teško je reći da li je samo bila zamišljena ili je tačno ono što su mnogi insinuirali – bila je ljubomorna zbog načina na koji je njen muž reagovao na saudijsku pripadnicu sedme sile. 

Mnogi su nakon ceremonije koja je održana pred 25.000 ljudi pohrlili na Gugl da pronađu više informacija o novinarki koja je nesumnjivo osvojila simpatije i medija i publike.

Inače, ona je novinarka na Al Arabia TV, a uspela je da se promoviše u medijskom krugu svoje zemlje zahvaljujući harizmi i činjenici “da je kamera voli”. Osim toga, zavidno je i njeno obrazovanje jer je diplomirala međunarodnu poslovnu administraciju i magistrirala upravljanje projektima i informacijama na američkom univerzitetu. Pored maternjeg arapskog jezika, tečno govori i nemački i engleski.

Ne zna se tačno kada je rođena, ali kako prenose pojedini arapski mediji, ima četrdesetak godina. U braku je sa stomatologom Abdulazizom Al Sahafom, a par ima dvoje dece – sinove Sulejmana i Al Džudija. 

Ipak, kako navode saudijski mediji, sinove ne voli da promoviše, dok joj je suprug velika podrška u javnom životu. 

Situaija sa stadiona naravno nije promakla tviterašima i tiktokerima koji su brže bolje komentarisali Džordžininu reakciju, ocenjujući i vagajući koja je od njih dve lepša.

– On zna da je druga supruga deo njihove kulture/religije –

– Koja je od njih dve lepša… prva deluje veoma ljuto –

– Novinarka je mnogo lepša –

– Izgleda ko da će je ubiti –

– Njen pogled ubija – komentarisali su korisnici društvenih mreža. 

BONUS VIDEO: