in

“Kad Đani pije iz cipele, to je svima zabavno, a mene bi odmah osudili”

“Kad Đani pije iz cipele, to je svima zabavno, a mene bi odmah osudili”

Iako se porodila pre samo tri meseca, Jelena Kostov izgleda nikad bolje.

Pevačica je ove godine na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Mila, a u novogodišnjem intervjuu za portal Nova.rs ona nam je otkrila kada će se vratiti na muzičku scenu i koliko ju je majčinstvo promenilo.

„Posle prve trudnoće sam baš žurila da se vratim na scenu, nekako ovaj period dok su mali, pogotovo dok je beba, svaki pokret je mnogo lep. Radila sam jako puno po klubovima i privatnim zabavama, a i mislim da kada imaš dobru pesmu nema zime, tako da sada neću da žurim. Krenuću pred leto tek da radim. Ne plašim se da će me zaboraviti jer ja volim svoj posao, kada pevam ne gledam na sat i ne pitam još koliko ima do kraja“, rekla je Jelena.

Pevačica je prokomentarisala česte objave na Instagramu na kojima možemo da vidimo naše zvezde koje dobijaju ogromne bakšiše.

„Nije to sve kao što izgleda, ima tu milion stvari koje prate te situacije, ali ja nisam za to hvalisanje“, rekla je Kostov, pa se nadovezala na video u kojem se vidi kako Đani pije alkohol iz cipele:

„On je čovek šoumen, šta god da uradi ne možeš da mu zameriš, a kada bih ja uradila tak nešto naišla bih na najgoru moguću osudu. Ja sam protiv toga da se leže na pod, možemo da pevamo na jedan lep način.“

Šta je sve Jelan Kostov rekla o majčinstvu, porodici i karijeri, poslušajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Jelena kostov o trudnoći