in

Još uvek nije dobro, ne zna se uzrok KRVARENJA!

AU

Lekari su joj rekli, kako govori, da je dobila naglu pojavu unutrašnjeg krvarenja. Testirana je i na koronavirus, ali je rezultat negativan

Objavljeno:

Multimedijalna umetnica Aleksandra Slađana Milošević već šest dana se nalazi u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja. Kako kaže za medije, nema dobrih vesti o njenom oporavku i poboljšanju stanja.

„Ne mogu da vas obradujem (dobrim vestima, prim.aut). Kod ovakvih problema uobičajene su promene stanja i stabilizacija se teže postiže“, govori Milošević za Nova.rs

Lekari su joj rekli, kako govori, da je dobila naglu pojavu unutrašnjeg krvarenja. Testirana je i na koronavirus, ali je rezultat negativan. Za jedan portal dalje objašnjava da se ne zna uzrok unutrašnjeg krvarenja.

foto: © ATA Images

„I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma“, rekla je Milošević ranije za Nova.rs.

Podsetimo, Milošević je imala unutršnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo.

(Espreso / Nova.rs)