in

JK ponela na sebi BOLESNO SKUPU kombinaciju!

Pevačica Jelena Karleuša, juče je na glasanju sve zasenila svojom odevnom kombinacijom.

Naime, ona je na izbore izašla sva u belom, te su mnogi komentarisali kako podseća na “prvu damu”.

Naravno, za dobar izgled ne žali para, te je i ovog puta uložila dosta novca u stajling.

foto: ATA images

Tako se i ovog puta Jelena odlučila za kaput poznate modne dizajnerke iz Novog Pazara, za koji je istakla da joj je jedan od omiljenih. U pitanju je beli kaput sa naglašenim naramenicama, ravnog kroja i s kaišem oko struka, a kako smo saznali, njegova cena je 350 evra, odnosno 41.197 dinara, piše Srbija Danas.

Osim njega, pevačica je na sebi imala sandale brenda “Mach and Mach”, oivičene cirkonima i izrađene od PVC materijala, a cena ovog modela na zvaničnom sajtu je 1.012 evra, odnosno 119.117 dinara.

Jelena Karleuša
foto: ATA images

Budući da baš ovakav model zasada ne postoji na zvaničnom sajtu, moguće je da su sandale koje je Jelena ponela izrađene specijalno po njenoj želji, a za takve, personalizovane komade cena samo može biti viša.

Ono što je privuklo najveću pažnju, posebno kod devojaka, jeste zanimljivi šešir sa mrežicom na kojoj su cirkoni, koji je JK ponela na glasanju. Reč je takođe o poznatoj kreatorki šešira iz Beograda, a cena za ovakav komad u beloj boji iznosi 14.000 dinara.

Dakle, kada uzmemo u obzir kaput, sandale i kapu, ne računajući haljinu koju je imala na sebi, Karleuša je za ovaj stajling izdvojila nešto više od 174.000 dinara, piše pomenuti medij.

Bonus video:

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso/Srbijadanas)