in

Jelena Rozga iskreno govori o zdravlju, životu i mogućoj novoj LJUBAVI!

Pevačica ništa ne krije od publike, a to im se najviše dopada kod nje.

Lepa pevačica Jelena Rozga trenutno boravi u Beogradu, te je sa publikom podelila kako se oseće, ali i da li joj nedostaju nastupi i sređivanje.

„Zaboravila sam kako je biti na štiklama, pa me već bole noge, ali gušt je što sam u štiklama. Uživam i u šminci, tako da mi je gušt što sam tu i neka prestane više sve ovo, da se vratimo što pre u normalu“, rekla je na početku razgovora, a zatim dodala:

„Privatno sam inače uvek u patikama i džinsu, volim da odvojim scenu i privatno, zato mi ovo sada jako prija.“

Rozga se dotakla i potencijalnih udvarača.

„Nije se pojavio niko novi. Nemam udvarača trenutno, slabo se krećem nešto, ali evo nadam se kad se korona završi da će doći i ljubav“, rekla je ona o ljubavnom životu.

Pevačica je ranije otvoreno govorila o hipertireozi, a poremećaj štitne žlezde joj je doneo nesanicu i probleme sa kožom, stoga je sada istakla da li ima probleme.

„Odlično se osećam, pijem odgovarajuću terapiju u dogovoru sa lekarima i sve držimo pod kontrolom“, kaže Rozga, i dodaje kako je uspela da zadrži mladalački i vitak izgled tokom godina:

„Mislim da je genetika najzaslužnija za to kako izgledam i što nosim isti konfekcijski broj godinama. Nekad ranije bih odgovorila i da je moj ludi tempo života zaslužan za to, ali evo već godinu dana ga nema, te mislim da sam jednostavno takva. Pazim šta jedem, ali ne zbog kilaže, već zbog zdravlja. Ne preterujem ni u čemu i to je sve.“, završava glumica.

BLIC.RS