in

Jelena je objavila emotivnu fotku, fanovi joj izjavljuju SAUČEŠĆE

Jelena Veljača, Foto: Zorana Jevtić

U porodici Jelene Veljače (40) zavladala je tuga. Naime, glumica je objavama na društvenim mrežama objavila da je preminula njena baka, a zbog fotografije na Instagramu stižu izrazi saučešća.

– Pre pet dana uzele smo se za ruke nas tri – kratko je napisala ispod fotografije s tri ženske ruke, a iz te, kao i Facebook objave, dalo se naslutiti da je Jelena ostala bez člana obitelji.

“Taj dodir je zauvek”, poručila je pratiteljica, a drugi pratitelj se nadovezao:

“Žao mi je Jele”. Zahvalila se kratko u komentarima pojedincima i posebnom fotografijom ovekovječila odlazak voljene bake.

Baka Jelene Veljače
foto: Instagram

Podsjetimo, mediji su nedavno pisali da se glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača (40), verila za dečka Vitu Turšića (48), bivšeg savetnika predsednika Hrvatske Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović.

Za njihovu vezu se saznalo prošle godine, a nakon toga Jelena je često na društvenim mrežama delila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno, pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u iznajmljenom stanu od 165 kvadratnih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici.

Iza Jelene su već dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018. Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu.

Turšić je trenutno direktor u kompaniji IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Pre toga bio je član Uprave i pravni savetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsednik upravnog veća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.

– Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći da je istina da smo se upoznali u podcastu koji sam vodio, a u kojem je ona gostovala. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni – rekao je Turšić.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Večernji list)