in

JELENA GOLUBOVIĆ SAMO ZA ESPRESO O DRUGOM STANJU! Nedavno je osvanula fotka rediteljke sa STOMAKOM: “Srećna sam”!

Jelena Golubović ne otkriva ko je trenutno ljubav njenog života, ali nedavno je u jednoj emisiji pokazala stomak. Tačnije, ona je napravila most i tom prilikom je sevnuo njen razgolićeni stomak. Upravo zbog tog stomaka krenulo je da se spekuliše da li je možda glumica, režiserka i rijaliti zvezda zapravo u drugom stanju.

– Iz njihovih usta u Božje uši – ovako je Jelena reagovala kada smo joj pomenuli da se priča da je trudna.

– Srećna sam i zadovoljna više nego ikada. Zato sam se opustila i pustila i obraščiće i stomačić kao prava srpska žena – da se vide i kukovi i struk i noge i sve ženske obline. Izgledam kao sa slika, odnosno potreta u Luvru ili Ermitažu. Želim dete, pa da pravi muškarac odmah vidi da sam zdrava – bila je misteriozna Jelena koja nije otkrila da li je već ima nekog ko je osvojio njeno srce ili i dalje čeka pravog sa kojim bi možda i dete pravila.

Poznato je da Jelena u prošlosti studirala u Ukrajini i da je vezana i za tu zemlju i za Rusiju. Poslednjih dana se pominje Beograd kao mesto mogućeg susreta šefova država Rusije i Ukrajine, a pošto odnedavno je angažovana i kao sudski medijator, mi smo je pitali kako bi ona pomirila Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog, predsednike Rusije i Ukrajine.

foto: Marina Lopičić

– Ja bih dala celu sebe i celo srce da ih pomirim, ali medijacija je dobrovoljna. Putina volim, a Zelenski mi je kolega, tako da ne bi bio problem da ispoštujem nepristrasnost i drugo načelo medijacije kao i poverljivost, ravnopravnost i ekonomičnost, a cilj medijacije jeste pomirenje – rekla je Jelena, koja zna i ruski i ukrajinski jezik.

– Ginu i ruski vojnici i Ukrajinci i to nema cenu i ako ništa, potrudila bih se da ubrzam postupak rešenja problema i sukoba.

Bonus video:

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

00:21

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

(Espreso/M.V)