in

JAMI USLIKANA KAKO SE UVIJA OKO ŠIPKE U GEJ KLUBU!

Pevačica Jasna Milenković, javnosti poznata kao Jami, devedesetih godina bila je jedna od najlepših i najtraženijih pevačica na estradnoj sceni.

Može da se pohvali velikim brojem pesama od kojih su mnoge vremenom postale hitovi, a tokom jednog vikenda Jami je nastupila u jednom poznatom gej klubu u Beogradu, gde se latila mikrofona i zapevala pesmu “Čokolada”.

Ništa to ne bi bilo čudno, da pevačica sve vreme nije pevala oko šipke.

Umesto na bini, Jami je sa mikrofonom u ruci stajala na sredini kluba i uz vatromet, poput “go go” igračice pevala svoje, ali i pesme koleginica, među kojima su bile numere Nikolije Jovanović, Nataše Bekvalac i Ane Nikolić, i time pokazala da je i dalje sjajno služe glasovne sposobnosti.

Inače, Pevačica Jasna Milenković, poznatija u javnosti kao Jami, čuvena je po pravljenju vrhunske atmosfere kada su nastupi u pitanju.

Osim što dobro peva, Jami je poznata i po svom fantastičnom izgledu.

Naime, poznata pevačica je na društvenoj mreži Instagram, podelila sliku “nekad i sad” pa oduševila fanove svojim vrhunskim izgledom iz mladosti. Kako se može videti, osim boje kose, Jami se nije mnogo promenila jer i dalje drži do sebe i zategnute linije.

Bonus video:

01:06

STANARI U PANICI: Urušila se zgrada na Vračaru

(Espreso)