in

Jako joj se DOPADA, na pomen Uki Q BESNI!

Popularna tiktokerka i mlada devojka koja u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnost i medija, Barbara Mladenović, poznatija kao Barbi Afrika, bila je ovonedeljna gošća naše redakcije i iskreno, sa osmehom na licu i na sebi svojstven način odgovarala na sva zadata pitanja.

Naime, ona je sada za Espreso otkrila kako je zapravo izgledao njen put do uspeha, šta je sve izgubila u životu, da li postoji nešto zbog čega se kaje, a takođe, progovorila je i odnosima sa svojim kolegama, vršnjačkom nasilju i o drami koja još uvek traje, o budućim planovima i novoj pesmi koju je pripremila za svoje verne fanove.

foto: Aleksandra Čolić

Kako je zapravo sve krenulo? Kako je izgledao tvoj put i da li si donekle očekivala ovakav uspeh? – glasilo je na početku pitanje za ovu perspektivnu devojku:

– Očekivala jesam, jer kada se trudite za nešto, naravno da ćete uspeti. Ja se trudim od 2015.godine, sada se ne bih vraćala na početak i pričala sve, zato što sam pričala dosta puta, ali naravno, svaki početak je težak, i kada to prođete uspećete sigurno, ako se trudite za nešto i ako to stvarno volite.

Barbi je nedavno rešila da otvori dušu i ispriča negativno iskustvo, kako je bila žrtva vršnjačkog nasilja u školi. Ona je propatila tokom detinjstva i tinejđerskih dana jer su joj se rugali i maltretirali je, zbog njenin tadašnjih video snimaka i Jutjub kanala.

– Ako volite ono što radite, nemojte stvarno da vas pogađa mišljenje drugih ljudi koji ne smeju da rade to što se vi osudili. – jasno je odgovorila.

* Šta poručuješ deci koja doživljavaju vršnjačko nasilje, koja nemaju podršku od roditelja i ne mogu odmah da se fokusiraju na sebe i na bolje stvari?

– Mogu, jer vi možete da budete zahvalni u svakom trenutku, šta god da vam se dešava. Vi možete da se posvetite sebi, da budete zahvalni što ste živi, što ste zdravi, što imate gde da spavate, što imate roditelji i da osetite tu emociju. Najbitnija u životu je emocija, kako se vi osećate, da sklonite ta osećanja u neka pozitivna. To je i najbitnije u životu, zato i živimo život, da bi se osećali dobro. – navela je Barbi za Espreso.

Uki q
foto: Youtube

Nedavno se dogodio pravi rat između Barbi i takođe poznate tiktokerke, javnost poznata kao Uki Q, inače devojka mladog pevača Sergeja Pajića, ali naša gošća nije želela da odgovara na pitanje o njima i zahtevala da se pređe dalje.

Barbi Afrika
foto: Aleksandra Čolić

* U kakvim si odnosima sa Vojažem i da li planirate neku zajedničku saradnju? 

– To ste gledali lajv, to su pisali mediji i zbog toga sam pitana. 

– Oseća se hemija. – nadovezala se novinarka, gde se Barbi slatko nasmejala i zaključila:

– Snimili smo lajv, bukvalno jedan minut. Super smo, u prijateljskim odnosima, ali se nismo dogovarali za saradnju. Jako ga podržavam, jako mi se sviđaju njegovi stavovi, razmišljanje koje se razlikuje od ostalih ljudi njegovih godina, i stvarno, velika podrška za njega i veliki rispekt.

Ceo snimak intervjua i sve o čemu je Barbi pričala i imala da poruči, pogledajte ispod teksta:

(Espreso/Ermin Biberović/ Marija Ćorić)