in

Izabranica mu je POZNATA DAMA, evo kako IZGLEDAJU DANAS!

Dalila i Mladen, Foto: Printscreen

Bivši momak učesnice “Zadruge” Dalile Dragojević, Mladen Vuletić, danas ženi voditeljku “Pinkove” televizije Jelenu Pešić.

Naime, bivša zadrugarka i voditeljka jutarnjeg programa “Red” televizije (koja je deo “Pink” kompanije), Jelena Pešić, zablistala je u beloj venčanici i nije skidala osmeh sa lice.

Njih dvoje su podelili kratak video sa venčanja, gde se vidi da je Vuletić u svečanom odelu.

Podsetimo, Jelena Pešić, bivša učesnmica “Zadruge” za nekoliko meseci postaje majka. Ona će dobiti dete sa Mladenom Vuletićem, bivšim rijaliti učesnikom i bivšim dečkom Dalile Dragojević.

– Mladen i ja smo presrećni, ali hormoni čine svoje, pa ljudima treba dosta energije sa mnom. Svaka im čast, a Mladenu posebno. Ovo je stvarno neko drugo stanje, ali sve u svemu, prelep je osećaj, uživam, odmaram – rekla je nedavno Jelena i dodala:

– Nas dvoje se toliko radujemo svakom odlasku kod lekara, jer tada čujemo otkucaje bebinog srca, vidimo kako napreduje. Osećaj je vanvremenski i neopisiv.

Nedavno je progovorila i o svadbi za domaće medije.

– Mi volimo da se viđamo sa društvom, familijom, kumovima, pa samim tim želimo da svi oni budu uz nas na venčanju u aprilu, tako da smo sada u tim pripremama, želimo da sve bude kako smo zamislili. Mislim da će biti opštenarodno veselje – rekla je Pešićeva za Svet.

Bonus video:

ISPLIVAO SNIMAK KADA JE POLICIJA IZVELA UČESNIKE IZ PAROVA: Evo šta se dešavalo ispred Zemunske vile! Mladen Vuletić objavio SVE!

01:28

ISPLIVAO SNIMAK KADA JE POLICIJA IZVELA UČESNIKE IZ PAROVA: Evo šta se dešavalo ispred Zemunske vile! Mladen Vuletić objavio SVE!

(Espreso)