in

Ispričala ŠTA RADI u tim situacijama, bićete IZNENAĐENI!

Kako se sinoć našla na jubilarnoj godišnjici poznatog brenda alkoholnog pića, pevačica Sanja Vučić otkirla je da li konzumira alkohol, kao i da li ume da ponekad popije i malo više. Ona priznaje da u tim prilikama samo grli drage ljude.

– Dešavalo mi se da se nekad napijuckam. Ako pijem onda pijem samo u krugu bliskih prijatelja, nikako napolju. Opasna sam kad se napijem (smeh). Agresivno grlim ljude. Kad sam priprita ne treba mi oduzeti telefon, kao što mnogi to žele. Nikad se nisam toliko napila da ne znam za sebe, popijem vrlo malo – rekla je Sanja za prisutne medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, a potom odgovorila na pitanje da li je nekad pripita sela za volan.

foto: Damir Dervišagić

– Vozim, imam položeno, ali nisam vozila od 2013. godine – kazala je pevačica.

Kako je jedna od najpoželjnijih pevačica sa naše javne scene, Sanja je sve pripadnike jačeg pola obradovala rekavši da je slobodna, a potom odgovorila na pitanje šta misli koja će se najpre udati, ona ili neka od njenih koleginica iz sastava Hurikejn.

– Nemam dečka, ali mrtva je trka između nas tri koja će se prva udati. Mislim da ću ja. Imam udvarače. Doduše, niko me ni ne muva. Nekako mi sve deluje neozbiljno. Dešava se da dobijam vulgarne slike, ali ne reagujem na to, nema reakcije – završava Sanja.

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso / 24sedam.rs)