in

Isplivali su njeni INTIMNI SNIMCI, molila decu da je ne zovu MAJKOM!

Voditeljka Suzana Mančić, pre nekoliko godina se suočila, kako je i sama isticala sa najtežim periodom u svom životu kada su njeni intimni snimci dospeli u javnost.

Prvi snimak je bio sa sadašnjim suprugom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke i drugi sa bivšim suprugom.

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto devojke, istakla je tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razbolela, te da je od sramote deci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

foto: Dragana Udovičić

– Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: “Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama”, a moja Natalija mi je rekla: “Ja se ponosim što si ti moja mama”. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore – rekla je za “Blic” jednom prilikom.

Suzana se rodila u Beogradu. Medijsku karijeru je započela pesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vreme imala je 18 godina. Osmehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Njačešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je poverena zadatak Loto devojke.

(Espreso)