in

ISPLIVALI DETALJI RIJANINOG TAJNOG DRUŽENJA S BIVŠIM PREDSEDNIKOM! Društvene mreže bruje o susretu i misterioznim fotografijama! (VIDEO)

Političar Jakaja Kikvete, bivši predsednik Tanzanije, gostujući u jednoj emisiji govorio je o poznanstvu sa muzičkom zvezdom Rijanom i tom prilikom otkrio veoma zanimljive detalje tog susreta.

On je otkrio kako je boravio u Sjedinjenim Američkim Državama na jednom obrazovnom forumu na kom je bila i Rijana. Govoreći dalje, političar je rekao da su sedeli zajedno, ali da on nema dokaza za to jer nikada nije dobio fotografije koje bi mu bile uspomena na druženje s atraktivnom umetnicom. Ipak, nije skrivao da mu je to bio pravi užitak “jer je ona veoma tiha i prijatna”.

Razgovarali smo o raznim stvarima. Pričala mi je o tome kako je došla iz siromašne porodice i kako je izgledao njen put kao uspehu u muzici – ispričao je nekadašnji predsednik.

Ispod snimka tog intervjua koji je objavljen na društvenim mrežama, komentari su se samo nizali. Mnogi su se i podsmevali političaru koji je s toliko oduševljenja govorio o popularnoj pevačici.

– Potpuno vas razumem, ni ja nisam dobio fotografiju svog druženja sa Rijanom – 

– Traži svoje fotografije, idi  kod Rijane lično, sigurno će ti ih dati – 

– Jako pametan starac, znao je da mora da kaže kako je i gde je upoznao Rijanu u slučaju da fotografije isplivaju u javnost – glasili su samo neki od podsmešljivih komentara i reakcijama u kojima je političar žestoko isprozivan.     

Bilo je i onih koji su smatrali da Jaka prikuplja poene mladih govoreći o bliskom druženju sa internacionalnom zvezdom.

Inače, pevačica se još nije oglašavala o navodima političara. 

BONUS VIDEO: