in

Isplivale FOTKE koje nisu smele?

Foto: Printscreen Instagram

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) venčali su se u subotu u Splitu, a sudbonosno da rekli su u crkvi u krugu najbližih trudeći se da sakriju što više detalja sa glamuroznog venčanja, ali im nije baš sve uspelo.

Naime, sada su procurile nove fotografije mlade koje je objavio na Instagramu njen stilista za frizuru i šminku.

On je na pomenutoj mreži objavio fotografije Hanine frizure kojom je naglasio njenu bujnu kosu loknama u retro stilu.

Čini se da je Hana tačno znala šta želi jer je za venčanje izabrala nežne boje koje su naglasile njene crte lica, kao i glamuroznu frizuru koja je upotpunila venčanicu.

Inače, Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) zakleli su se na večnu ljubav u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Njih dvoje su napravili ceremoniju, a mladenci su bili posebno emotivni, pa je Grašo u crkvi tokom venčanja zaplakao, prenose tamošnji mediji.

Dok je zbor Mihovil iz Kamena u crkvi pevao pesmu “All You Need Is Love” od njemu omiljenih Bitlsa, Grašo je pustio suzu.

Mladenci su poslije održane ceremonije s uzvanicima nastavili slaviti u restoranu. Sudeći prema fotkama na Instagramu, Hana se tamo presvukla iz venčanice u običnu belu haljinu, a s obzirom na to da je haljina bila uža od venčanice, u prvi plan pao je Hanin trudnički stomačić, koji do sada nije pokazivala.

Podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetog Dominika u Splitu, a sada se na mrežama pojavio prvi snimak iz crkve.

Naime, nakon stupanja u brak mladenci su se poljubili, a u crkvi se čuo gromoglasan aplauz, što je njih dvoje nasmejalo.

Nakon ceremonije Petar i Hana izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmeh. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon venčanja oseća kao muž.

– Osećam se kao muž – rekao je Grašo na izlasku iz crkve, a Huljić je dodao: ‘A ja kao punac!’

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka između Hane Huljić i Petra Graša, prisustvovali su i njihovi roditelji – Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi.

Bonus video:

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / 24sata)