in

Imaju para sve da nas kupe, ali nemaju zdrave navike! FOTO

Foto: Printscreen Instagram

Jedan od najpoznatijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno priznao je da je u emotivnoj vezi s Anjom Blagojević, koju je nakon golišavih slika iz kreveta konačno prikazao javnosti.

Od tada, Anja je postala deo i Ilićevog javnog života, kao i posla, te je neretko viđamo sa njim u kadru u novim videima na Jutjubu.

Ipak, iako je nekima bilo izuzetno drago što je zaljubljen u lepu Anju, brojni tviteraši nisu imali reči hvale za njih, te su ih u komentarima nazivali štrokavim, najgadnijim i parom koji živi u smeću.

Baka Prase
foto: Printscreen

I to sve zbog slučajnog kadra iz jednog od Bakinih videa:

Od tada, Anja je postala deo i Ilićevog javnog života, kao i posla, te je neretko viđamo sa njim u kadru u novim videima na Jutjubu.

Podsećamo, Baka je nakon priznanja da je emotivno ispunjen u svom videu otkrio sve o romansi sa Anjom.

Baka Prase
foto: Printscreen

“Izbegavao sam da se zaljubim, nisam želeo da to utiče na moju karijeru, svaka devojka zaslužuje pažnju i ja sam smatrao da će to biti problem u poslu da ja u datom trenutku nisam mogao da pružim pažnju koju zaslužuje, A onda se pokavila ona i ne da nisam zamišljao da ću da budem s njom, za tri života, nije odavde, kulirala me je, pravila se nezainteresovana, ali ja nisam odustajao – ‘nema tu ne’ što bi rekao Nixa”, govorio je Baka i otkrio da ju je prvi put primetio 2017. na društvenim mrežama, kada je ona imala 17 godina, on 21.

“Sve je krenulo 2017. kada sam joj se prvi put javio. Nisam znao da ima 17, tada sam bio u fazonu ‘kakva riba’, slikala se u šortsu, ja sam mislio da je raketa, rekao sam joj da sam fan, a ona mi je posle pričala da mi se smejala s drugaricama. Tada je došla u Beograd i ja sam je smarao, dopisivali smo s prekidima, ali sam je zvao da se vidimo, narsnuo sam samo tako i pitao se ‘je l moguće da neće da zableji sa mnom, lep sam, bogat, a ona me oduvava…”.

(Espreso / Mondo)