in

Ima sve materijale osim PAMUKA!

Marija Mikić, Foto: RTV Pink printscreen

Pevačica Marija Mikić je nedavno sa svojim partnerom otovrila prodavnicu čarapa, pa ju je tim povodom posetila ekipa emisije “Ekskluzivno” koja se emituje na televiziji Pink.

Zanimljivo je da mi nemamo čarape od pamuka, nemamo bele čarape. Ovde su samo čarape od drveta bambusa, od bukve, od merciriziranog pamuka – priča pevačica.

Marija otkriva i kako doživljava trenutnu pandemiju korona virusa, pa se dotakla novih muzičkih projekata.

Marija Mikić
foto: RTV Pink printscreen

– To je nešto što me jedino čini srećnom. Da radim na nečemu i da stvaram nešto što ne znam gde će odvesti, ali ‘ajde, bitno je samo da se baviš poslom koji voliš – otkriva Marija.

– Malo sam se navikla da budem lenja buba, u smislu izazaka, šminkanja… Danas kad sam se šminkala za emisiju bilo mi je u fazonu “opa, idemo opet”! Navikla sam se malo da ležem ranije, potpuno sam promenila ritam, iako je meni 3-4 svirke nedeljno bilo kao odradim, vratim se, idemo – priča Mikićeva.

Marija Mikić
foto: RTV Pink printscreen

Sad ćemo videti kako će to biti i kako ću ja to izdržati, ali dobro, to je sve trening, kao što je trening u glavi, tako je trening i fizički. Samo da sve bude kako je bilo, neću se više nikad žaliti, obećavam – zaključuje pevačica u emisiji “Ekskluzivno”.

(Espreso)