in

IDE NA FAKULTET A NIKO NE ZNA KO JE ONA! DŽIDŽA OTVORILA DUŠU: Znate li šta studira?!

Aleksandra Džidža Stojković, Foto: Print Screen Youtube/Two Louder TV

Popularna pevačica i ćerka člana žirija “Zvezda Granda”, Aleksandra Stojković Džidža, nasledila je talenat na svog oca i već godinama unazad uspešno gradi svoju karijeru.

Mnogi tvrde da je talenat samo 5% uspeha, a ova pevačica pored vrednog truda i rada, nakon završene Srednje muzičke škole upisala je studije na Muzičkoj akademiji.

Proslavljena učesnica “Zvezda Granda”, nakon višegodišnje pauze aktivno se posvetila učenju, a u jutarnjem programu “Probudi se” otkrila je kako profesori reaguju na njenu popularnost.

– Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko tu mene i prepozna i skonta što je meni super, i ne trebaju bolje je – kroz smeh je rekla Stojkovićeva.

Aleksandra Džidža Stojković
foto: Printscreen Instagram/dzidza_official

Njen nadimak oduvek je bio upečatljiv publici, a iako mnogi misle da joj je to umetničko ime, ovom prilikom je to demnatovala.

– Tata mi je dao taj nadimak. Džidža je igračka na turskom i to mi je nadimak od rođenja. Ljudi misle da mi je to umetničko, scensko ime, ali nije to je od rođenja i tako je ostalo – rekla je ona.

Imali smo prilike da je čujemo i kako repuje u numeri “Ekstaza”, koju je snimila sa Ditzom, a njen imidž je pored repovanja takođe izazvao veliki broj komentara, a ono što uvek intrigira javnost jeste kako Bosanac reaguje na to.

– Bili su iznenađeni, ali im se dopalo. Tata kada je čuo njemu je to bilo fantastično. Mene on zeza, kaže da recitujem, ali mu se stvarno dopalo i videćemo za dalje – ispričala je ona.

U poslednje vreme postalo je popularno da pevači obrađuju tuđe pesme i daju im neko novo ruho, a Džidža bi se rado priključila ovom trendu.

– Dogovarali smo se ja i tata već 4 godine da to uradimo ali nikako. Volela bih da imam kaver sa njim – iskrena je bila Aleksandra.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)