in

Hrani me znoj, a ne pevanje

Hrani me znoj, a ne pevanje

Bejhan Ramov osvojio je prvo mesto u takmičenju Grand produkcije, “Nikad nije kasno”.

Pevač je oduševio žiri i publiku folk pesmama, a po završetku takmičenja je ipak odučio da se vrati zidarstvu, svom primarnom poslu.

„Zdravo sam, radim, a i dalje pevam“, rekao je Bejhan, koji je istakao da ne želi da ostavi posao na građevini, uprkos muzici.

„Ne, ja sam davno rekao da me ne hrani pevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pesma kao pesma, uvek je tu. Za nju uvek ima mesta mimo mog primarnog posla“, izjavio je Bejhan za Grand online.

Bejhan Ramov Foto:GrandOnline

Ipak, nije odustao od pevanja, a veliki potencijal vidi u mladoj zvezdi „Granda“ Nikoli Ajdinoviću i da u njemu vidi naslednika Šabana Šaulića.

„Mislim da je čovek kao Ajdinović jedan od nas, čovek iz naroda. On je kao i mi, jedan od onih siromašnih sa širokim srcem i dušom, koji iako je stekao nešto u životu, nikad neće zaboraviti ko je i šta je i odakle je potekao. Nikad neće zaboraviti siromaštvo, kao i ja koji nikad neće zaboraviti odakle sam i šta sam. Siguran sam da je zahvalan bogu na skromnom životu. U Turskoj postoji jedna izreka „Dunjanin mali dunjada kalir“, to znači jezik „bogastvo na svetu ostaje na svetu“. Najvažnije je da čovek ima srce, a meni se dopada što ga Nikola ima. Sviđa mi se po karakteru, ponašanju, ume da se drži na sceni i nikad se ne pravi važan, e to je zvezda. Za mene je to bio pokojni Šaban Šaulić, a sad je Nikola Ajdinović“, ispričao je Ramov.

Bejhan Ramov Foto: D.Milošević/Grandonline

Bejhan je naglasio da i dalje ima snage da zida i moleriše, kao i da svoje kolege sa građevine redovno časti pesmom. Kaže, nada se da će to uskoro učiniti i na nekom nastupu.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“