in

HARI JE NESREĆAN U BRAKU SA MEGAN! Njih nije mogao da zavara, otkrivene sve tajne princa!

HARI JE NESREĆAN U BRAKU SA MEGAN! Njih nije mogao da zavara, otkrivene sve tajne princa!

Iako su svi mislili da je brak sa Megan i beg iz kraljevske porodice sve što je princ Hari želeo, čini se da se iza toga krije druga priča. Ako je verovati rečima kraljevskog fotografa Artura Edvardsa, koji prati kraljevsku porodicu za britanski San još od 1975. godine, princ Hari je u braku sa Megan nesrećan.

Netflix

princ Hari i Megan Markl

 

Prateći i Harija kao i sve ostale članove porodice ovaj fotograf je primetio veliku transformaciju kod vojvode od Saseksa otkako se oženio 2018. godine sa američkom glumicom. Iako je ona u Netfliksu naglašavala kako se za svaku promenu zaljubljenog muškarca optužuje žena te da je po mnogima ona kriva za promene, čini se da neke stvari ipak fotografu nisu promakle i da je analizirajući ih primetio zanačajne razlike, ali i da ima istine u tome. 

Kako je on naveo, Hari je nekada negovao izuzetno prijateljske veze sa novinarima te sa njima imao odličnu komunikaciju, koja se preko noći promenila dolaskom Megan u njegov život. Rekao je da je princ izuzetno nadaren mlad čovek koji je bio povezan sa ljudima, a da sada izgleda tako nesrećeno. Ipak, fotograf je izrazio želju da je par sa decom srećan u Kaliforniji.

Sa druge strane kraljevski stručnjak Dankan Larkomb je pre izvesnog vremena komentarisao kako Harijev i Meganin izbor sopstvenog puta nije doveo do očekivane sreće i ispunjenja. Iako, kako je on rekao, na prvi pogled deluje da je Hari dobio sve što je želeo, uspeh, decu, ljubav i sopstvenu “palatu” on izgleda kao da nosi sav teret ovog sveta na plećima. 

Tanjug/AP

Na jednom od događaja, princ Hari je bio tema i jvnosti i društvenih mreža kako deluje da mu nije ugodno u društvu svoje supruge

 

Govoreći o Harijevom životu, kada je bio tinejdžer, zatim o njegovoj vojnoj karijeri, on je rekao kako ako je srećan, to mora da pokaže i on i Megan na svom licu. On je govoreći za Foks Njuz rekao kako je vojvoda od Saseksa uvek imao jedan san koji mu i dalje izmiče. 

– Deca sanjaju da jednog dana budu prinčevi. Hari je ceo život sanjao da bude običan čovek.- kaže Larkomb i dodaje:

I iskreno ne mislim, nisam jedini koji tako razmišlja, ali Hari jednostavno nije pronašao taj san – zaključio je.

Hari je u emisiji Opre Vinfri rekao da je uvek želeo da bude “običan” čovek a ne “princ Hari”, te da je tu sreću dostigao za vreme vojne službe .

 

 

– Najsrećniji trenuci u mom životu su bili 10 godina u vojsci i bez sumnje – rekao je onda Hari  gostujući kod Opre Vinfri.

Larkomb smatra da se Hari udaljio od kraljevske porodice kako bi imao normalan život, ali da njegov novi život nije drugačiji od prethodnog jer ima sve što je imao i tamo.

– Ono što vidimo kako se odvija pred našim očima je princ koji je iskreno izgleda žrtvovao apsolutno sve a dobio vrlo, vrlo malo zauzvrat. Osim, ako nije samo lepa ljubavna priča, a možda jeste, samo će vreme pokazati. – zaključio je kraljevski ekspert za Foks njuz.

BONUS VIDEO: