in

HAOS U DOMU KITIĆA! Došlo je do BURNE SVAĐE Mileta i Elene, a evo i šta je PROBLEM!

Mile i Elena, Foto: Printscreen Instagram/elenakitic, Nemanja Nikolić

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića, uspešno pliva na muzičkoj sceni poslednjih šest godina, ali njenu sve češću želju da nastupa folker i dalje izričito odbija.

Miletove navodne zabrane sve više utiču na odnos koji ima s Elenom, a izvor blizak porodici otkriva da je nedavno došlo do žestokog sukoba među njima nakon što je folker saznao da njegova jedinica planira višemesečnu američku turneju bez njegovog znanja, piše Alo.

– Elena je centar Miletovog sveta otkako se rodila, oduvek je ispunjavao sve njene želje i trudio se da živi kao princeza. Nije se mešao u njen način života do trenutka kada je započela muzičku karijeru. Radovalo ga je što je uspešna, ali se trudio da je zaštiti od estradnih voda. U prvi mah je govorio da će dozvoliti da nastupa kada još malo odraste, ali se njegov stav nije promenio ni posle šest godina što je i dovelo do ove poslednje, burne svađe – kaže izvor, i nastavlja:

– Mile i privatno, ali i u javnosti odražava sliku kul oca koji je s ćerkom prvenstveno prijatelj. Ipak, istina je malo drugačija jer je se on pribojava da bi neko mogao da je povredi ili uznemiri na nastupima i turnejama. Iako je Elenu pustio da izabere saradnike i pevače s kojima će snimati, uvek se pobrine da svima da do znanja da njegovoj ćerki ne sme da fali dlaka s glave. Mile je imao svoje ljude koji su kontrolisali situaciju u nekoliko klubova u kojima se Elena pojavila kao gostujući pevač a da to nije ni znala – navodi izvor koji veruje da će to biti slučaj i na američkoj turneji.

– Kao što to uvek bude, Mile će učiniti sve da usreći Elenu i na kraju je pustiti na turneju kako bi izgladili odnos, ali nema sumnje da će pratiti svaki njen korak i iskoristiti sva svoja poznanstva da bi je zaštitio. Elena je rođena za scenu i vreme je da je pusti van staklenog zvona da ne bi trajno narušio njihov odnos – zaključuje izvor.

Bonus video:

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Alo)