in

HALJINA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA! Da li biste vi obukle kreaciju koju je ponela Amal Kluni?

Opšte je poznato da su Amal i Džordž Kluni zaista moćan par, a tome u prilog ide i činjenica da su planetarno prepoznatljivi i da gde god se pojave oni ostavljaju poseban utisak na sve prisutne. To su dokazali i sinoć u Njujorku na crvenom tepihu ispred javne biblioteke, gde su došli kako bi debitovali sa inauguracionim nagradama Albi. Klunijevi su inače suosnivači Klunijeve fondacije za pravdu, a te nagrade osmišljene su da odaju počast hrabrim braniocima pravde širom sveta. 

Međutim, taj njihov rad nije ono što je privuklo najviše pažnje. Bila je to i ovog puta supruga holivudskog zavodnika Klunija, Amal, koja se pojavila u glamuroznoj haljini, ostavivši sve prisutne bez daha. Resasta zlatna kreacija od visećih perli, delo je ateljea Versaće.

Amal je, ako je suditi po komentarima modnih kritičara, bila na visini zadatka i još jednom je pokazala da zaista poseduje poseban ukus za modu. Klunijeva je bila inspirisana stilom iz 20-ih, a zlatna haljina odisala je stilom iz starog Holivuda. Kosu je stilizovala u talase, a sve je zaokružila šminkom prirodnih nijansi, ali istaknutim crvenim karminom.

Poznata advokatica verna je tom modnom brendu, pa je više puta viđena u njihovoj kreaciji, između ostalog u limun žutoj haljini na Kanskom festivalu 2016. godine. 

– Ona izgleda tako božanstveno –

– Stilski i elegantno –

– Vau…od njenog izgleda napravili ste san… –

– Klunijevi, savršen par – bili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je i drugačijih reakcija. 

– Gde je ovde lepota o kojoj govorite?-

– Hajde da je vidimo bez šminke –

– Izgleda starije nego što jeste. A da je pametna dama ,jeste – nadovezivali su se komentari.

BONUS VIDEO: